FUTÁRSZOLGÁLAT LÉTREHOZÁSA A WEBSPRINT FUVAROZÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.-NÉL.

Sajtóközlemény
2015/10/31
ESZA
FUTÁRSZOLGÁLAT LÉTREHOZÁSA A WEBSPRINT FUVAROZÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.-NÉL.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a ”Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal vállalkozók támogatása.A fiatalok az egyik,a válság által érintett csoport,akikre kiemelt figyelmet kell fordítani.

A Websprint Kft. egy éve, 2014 novemberében alakult. Fő tevékenységünk futártevékenység. Ennek keretén belül gyors, kisterjedelmű szállítások szervezését és lebonyolítását vállaljuk. A társaság TÁMOP pályázati segítséggel kezdte meg működését.

A választott tevékenységről:
A gyorsfutár szolgálatok működési köre az internetes vásárlásokkal együtt terjed, növekvő részarányú a kereskedelem hagyományos szegmenseivel szemben. Jóllehet egyszeri megrendeléseket is teljesítünk, de a fuvarszervezés hatékonyságát keretszerződések megkötésével érhetjük el. Ennek megfelelően fő célcsoportunk kisebb cégek teljes fuvarozási szegmensének kiszervezése.

Kéthavi átalánydíjas szerződést már teljesítünk és számlázunk is. Ennek keretén belül egy web áruház import árujának vámolást követő beszállítása a feladatunk, továbbá a rendelések vásárlók részére történő kiszállításait is végezzük. Még több hasonló feladatot igyekszünk vállalni.

Működési tapasztalatok:
Sokat segített a hirdetési kampányunk beindítása különös tekintettel arra, hogy idő kellett a saját honlap elkészítéséhez. Mivel újságokban hirdetni nagyon drága, így egy google kampány során tudtunk eljutni a potenciális megrendelőkhöz. Ennek köszönhetően már több szállítási keretszerződést kötöttünk, ezen folyamatosan dolgozunk.

Fejlődési lehetőségek:
Jelenlegi eszközparkunk egy közepes rakterű bérelt crossover típusú személygépkocsi. A már meglévő megrendeléseinket, illetve ennek mintegy kétszeresét tudjuk ellátni ezzel a gépkocsival. Középtávú terveink között szerepel egy saját tulajdonú, közepes rakterű furgon tehergépjármű beszerzése, amint erre pénzügyi lehetőségünk adódik. További alkalmazott felvétele hosszú távú terveink között szerepel.
A TÁMOP-2.3.6.B-12-1/4-2014-0013 azonosító számú pályázat keretében 6 millió forinttámogatáshoz jutott.

WEBsprint Kft
8000 Székesfehérvár
Nefelejcs u 41
Mobil:+36-70/4261659
e-mail:kovacs.zsolt@kodo.hu

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.