GÉPPARK BŐVÍTÉSE AZ EURASEAL BT.-NÉL.

Sajtóközlemény
2016/07/15
ERFA
GÉPPARK BŐVÍTÉSE AZ EURASEAL BT.-NÉL.
Cégünk, az Euraseal Szolgáltató Bt. technológiafejlesztést hajtott végre 2016. évében, sátoraljaújhelyi üzemében, melyhez a GINOP-1.2.1.-14-2014-00830 „Géppark bővítése az Euraseal Bt.-nél” című pályázati konstrukció rendelkezésre álló forrásából, 99,92 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

Cégünk, az Euraseal Bt. öntvények sorja mentesítésével és impregnálásával és hagyományos szilikonos tömítésével foglalkozik. A vezetőség célja az üzem hosszú távú biztonságos és nyereséges működtetése, a piaci pozíciók megerősítése, a vevők igényeinek maximális kielégítése.
A pályázaton belül a következő gyártóberendezések kerültek beszerzésre: 1 db Rotor TS7.12M sorjátlanító, valamint egy hozzá kapcsolódó porelszívó és szárítókamra berendezés, amely a fém és a nem fém alkatrészek folyamatos átszárítására szolgál.
A sorjátalanító berendezés alkatrészek tisztítására és sorjátalanítására szolgál. A szemcse nagyságának megválasztásával a munkadarabok tisztítását, éleinek lekerekítését, polírozását, sorjátalanítását vagy rozsdátalanítását is el tudjuk végezni.

1 db Silikon 2K adagoló állomás – szilikon tömítő berendezés a két komponensű adagoló segítségével olyan korszerű megoldást alkalmazunk, melynek segítségével a két anyag összekeverésével egy habosított anyag jön létre, melyet például elektromos szekrények ajtóinak víz szigetelésére használhatunk.
Cégünk fejlődésének a mozgatórugója a Megrendelői igények, ami érdekében folyamatos konzultációkat szervezünk meglévő és új ügyfeleinkkel. Ilyen egyeztetések eredménye a fentiekben felsorolt sorjátalanító és szilikonos berendezés melyek birtokában még inkább hely tudunk állni az autóipar, a hidraulika, és az elektronika piacán.

PROJEKTAZONOSÍTÓ: GINOP-1.2.1-14-2014-00830
További információ kérhető:
Orosz Tibor ügyvezető igazgató
E-mail: tibor.orosz@euraseal.com

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.