GÉPPARK BŐVÍTÉSE AZ EURASEAL BT.-NÉL

Sajtóközlemény
2015/12/15
ERFA
GÉPPARK BŐVÍTÉSE AZ EURASEAL BT.-NÉL
Az EURASEAL Bt. az Új Széchenyi Terv keretében bővítette a gépparkját. A géppark bővítése során figyelembe vételre kerültek mind a megrendelői, mind a tulajdonosi igények. Ezen fejlesztések megvalósításhoz 99,92 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Az új gépek üzembe helyezésével megnövekedett a cég termelékenysége.

A projekt a Társaság a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.
Az EURASEAL Bt.. 99,92 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósította meg a pályázatában meghatározott projektet.

Az EURASEAL Bt.. (3980 Sátoraljaújhely, Ipar u.) a székhelyén valósította meg a pályázatban meghatározott projektet. A Kft. gépparkjának a bővítése során 1 db komponens adagoló és keverőgép, 1 db ROTOR TS4 17zyklon elektromos ellenőrző és 1 db szárító alagút berendezések kerültek megvásárlására és üzembehelyezésére.
A beruházásnak köszönhetően a cég meg tudta tartani a létszámát.
A projekt megvalósítása 2015. év közepén kezdődött meg és a projekt befejezése 2016. 08. hónapban fejeződik be a beszerzett gépek üzembe helyezésével.

További információ kérhető:
Orosz Tibor
ügyvezető igazgató
E-mail: tibor.orosz@euraseal.com

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.