KÉT ÚJ FIATAL PÁLYAKEZDŐ ALKALMAZÁSA AZ AUTÓ SVÁB KFT.-NÉL.

Sajtóközlemény
2015/10/31
ESZA
KÉT ÚJ FIATAL PÁLYAKEZDŐ ALKALMAZÁSA AZ AUTÓ SVÁB KFT.-NÉL.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdő korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.

Az Autó Svab Kft autószereléssel és javítással foglalkozik. Tevékenységünket Székesfehérváron végezzük .A támogatás keretében 2 új munkavállalót alkalmazunk,autószerelő mester munkakörben .Feladataik közé tartozik személy és teherautók,autóbuszok,motorkerékpárok és egyéb gépjárművek javítása és karbantartása. Munkájukat szakképzett mentor segítségével végzik .A mentor feladata az elméleti tudásuk gyakorlatban való alkalmazása,új munkafolyamatok elsajátítása. Új munkavállalóink részére eszközbeszerzést is megvalósítottunk,mely a hatékony munkavégzést segíti.
A TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1450 azonosító számú pályázat keretében 2,75 millió forinttámogatáshoz jutott, amelyet az új munkavállalók és a hozzá tartozó mentor bérköltségeire,illetve az azokhoz tartozó járulékok kiegyenlítésére használt fel. A projekt során kéziszerszámok,speciális szerszámgépek kerültek beszerzésre.

A mentor gyakorlati tudásával segíti a tapasztalattal még nem rendelkező új munkavállalót szakmailag, hogy a pályakezdőt szakmai fejlődésében hatékonyan támogassa, segítse a szakmájának piacképessé tételében és nem utolsó sorban, hogy a társaság számára hasznos, jövedelemtermelő munkatárs legyen belőle.

Autó Sváb Kft
8000 Székesfehérvár
Budai út 192
Mobil:+36-20/5381503
e-mail:postmaster@svabauto.t-online.hu

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.